top of page
Bangkok-Skyline1.jpg

Bangkok Start Pakket

Bangkok startpakket kunt u boeken vooraf dat uw selfdrive avontuur van start gaat. Zo kunt u even een paar dagen acclamatiseren voordat u verder het land in gaat. Bobendien een leuke en interessante kennismaking met Bangkok!

Bangkok Start Pakket

In aanvulling op uw selfdrive programma kunt u alvorens het programma van start gaat bij ons een 3-daags Bangkok arrangement bijboeken dat aansluit op uw programma. Op uw gemak kunt u dan acclimatiseren en te gelijk kennis maken met Bangkok. Hiervoor hebben wij een leuk programma uitgewerkt, maar uiteraard kunnen we ook een programma op maat en naar wens voor u uitwerken.

 

Standaard Arrangement Bangkok, 2 nachten / 3 dagen

 

DAG 1: BANGKOK

Bij aankomst op het Internationale vliegveld van Bangkok staat onze gids u op te wachten en volgt een privé transfer naar het hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding en kunt u wat uitrusten of wellicht zelf al een beetje op ontdekking gaan. Uw hotel is gelegen op loopafstand van het station van de Sky Train en in de onmiddelijke omgeving vindt volop leuke restaurantjes en winkels.


Overnachting in het Travelodge Hotel *** (hartje centrum)

Note! Check-in tijd van het hotel is vanaf 14u (eerder is op aanvraag en/of op basis van beschikbaarheid), wel kunt u bij aankomst de bagage veilig achterlaten en tevens direct gebruik maken van de faciliteiten van het hotel.

 

Informatie over Bangkok

Bangkok is al vele jaren een van de meest opzienbarende en populaire steden ter wereld. Opzienbarend vanwege zijn chaotische karakter en grote contrasten; van eenvoudige houten huizen tot de meest moderne wolkenkrabbers. Bangkok is een mix van oud vs nieuwe, modern vs traditie, sjiek dineren vs streetfood, die deze stad een ongekende beleving geven. Bekend om zijn fameuze streetfood maar ook zijn er honderden andere restaurants van heel goedkoop tot michelin-ster, wat Bangkok tot een culinair paradijs maakt. Een stad die dag en nacht leeft, geweldige kleurrijke markten met tal van etenswaar, honderden soorten kruiden en tal van andere snuisterijen. Dit, in combinatie met ultra moderne shopping malls, maakt Bangkok bij uitstek geschikt als winkelparadijs.

De tempels en paleizen zijn veelal architectonisch één groot meesterwerk en trekken dagelijks duizenden bezoekers. De felle kleuren van de paleizen die hun schoonheid in de zon weerspiegelen zijn zelfs in werkelijkheid bijna oogverblindend! Beroemde musea en een niet te missen avontuurlijke tocht per zogenaamde longtailboot door de smalle kanalen, ook wel klongs genoemd. Maak een, bij Nederlanders welbekende, fietstocht die een heel ander Bangkok laat zien. Dit is Bangkok; een wereld op zich en met geen andere stad te vergelijken. Drukte en rust in één woord samengevat, waar het boeddhisme als een rode draad doorheen loopt. Levendigheid volop maar bovenal wordt het karakter van deze nimmer slapende stad gevormd door de vriendelijkheid van de Thai zelf. Altijd weer die lach en warme gastvrijheid die in de cultuur zit verworven en hier wordt gezien als de normaalste zaak van de wereld. 
U zult zich van harte welkom voelen in Bangkok!

DAG 2: BANGKOK

Na het ontbijt gaan we vroeg op pad zodat we, voordat het écht warm begint te worden, al een gedeelte van Bangkok hebben gezien. Om helemaal in de stemming te komen van het lokale leven, maken we gebruik van het openbaar vervoer zoals de sky train, metro, bus en natuurlijk ook een ritje met de lokale Tuk Tuk.. Geen zorgen: de gids verzorgt alle tickets, en weet de weg!

We beginnen de dag met een bezoek aan de grootste bloemen en fruitmarkt van Thailand. Een immense variatie aan bloemen en fruit. Neem zeker ook even een kijkje bij een van de bloemen-rijgers die de meest bijzondere bloemstukken rijgen.  Vanaf hier verder met de publieke bus naar China Town, een van de meest authentieke Chinese wijken ter wereld. Dit is een wereld op zichzelf. Onvoorstelbaar chaotisch, fietsen, handkarren en scooters krioelen in kleine steegjes door elkaar heen. Maar niemand die zich daarover druk zal maken,  in China Town is het altijd een drukte van belang! U wandelt door de smalle straatjes en bezoekt ook de Chinese markt met zijn doordringende Aziatische geuren, honderden soorten kruiden, bijzondere etenswaar en tal van andere snuisterijen.

Vervolgens is het tijd om aan boord te gaan van een zogenaamde longtailboot en maken we een tocht door de klongs (smalle kanalen) van Bangkok. We varen door de smalle kanalen en zien de vele oude houten woningen die tegenwoordig een schril contrast vormen met de hoge wolkenkrabbers. De tocht is indrukwekkend en geeft een goede kennismaking met het oude en moderne Bangkok. Tevens krijgt u een goede indruk van wat zich allemaal op en langs de waterkant afspeelt. Aan het einde van de tocht neemt de gids u mee voor een Pad Thai lunch in een lokaal restaurant waar u nog alle gelegenheid heeft om vragen te stellen over alles wat u vandaag heeft gezien. Na de lunch een bezoek aan Wat Arun, een van Bangkok's meest gefotografeerde tempels. 

Daarna brengt de gids u terug bij het hotel en is de rest van de dag ter vrije besteding. 

 

Indien u graag meer van de stad wilt zien, gaat de gids graag met u mee voor een bezoek aan bijvoorbeeld een van de meest belangrijke bezienswaardigheden in Bangkok, het Koninklijke paleis.  De entree voor het Paleis van 500 THB/pp dient u zelf terplaatse te voldoen. Ook het het bezoeken van de Wat Pho, het grootste tempelcomplex van Bangkok en gelegen pal naast het Paleis, is zeker de moeite waard. Hier ziet u de enorme liggende Boeddha, met een lengte van 47 meter en hoogte van 15 meter. Ook hier dient u de entreeprijs, zijnde THB 200 pp, zelf te voldoen. 

Overnachting in het Travelodge Hotel *** (hartje centrum).

DAG 3: BANGKOK

Ontbijt in uw hotel. Vandaag neemt u uw huurauto in ontvangst die bij het hotel zal worden afgeleverd en gaat u beginnen aan uw selfdrive avontuur in Thailand en wensen wij u een fijne verdere voortzetting van uw bijzondere vakantie in Thailand.

PRIJZEN netto per persoon in Euro's

Bij 2 personen € 119,-- per persoon (1 x 2 pk)

Bij 3 personen € 104,-- per persoon (1 x 2 pk + 1x extra bed)

Bij 4 personen €  98,-- per persoon (2 x 2 pk)

Bij 5 personen €  92,-- per persoon (1 x 2 pk + 1x 2k + extra bed)

Bij 6 personen €  84,-- per persoon (3 x 2 pk)

Bij 7 personen €  82,-- per persoon (2 x 2 pk + 1x 2k + extra bed)

Inclusief:

Transfer luchthaven - hotel met Engels sprekende guide service

Tour zoals omschreven op dag 2 inclusief entree voor Wat Arun en Engels sprekende gids

Lunch

Transport zoals omschreven

Overnachtingen (2x) in het Travelodge Sukhhumvit 11 Hotel inclusief ontbijt

bottom of page