top of page

PROGRAMMA Discover Stunning Places SD 002
 

ROUTING: Bangkok – Ayutthaya – Sukhothai – Tak – Mae Sot – Mae Sariang – Mae Chaem – Chiang Mai

Road1.png

Dag 01 Bangkok – Ayutthaya (95 km)
 

Vandaag neemt u uw huurauto in ontvangst en begint u aan uw selfdrive avontuur in Thailand. Vandaag rijdt u noordwaarts en zal Ayutthaya de eerste overnachtingsplaats zijn. Volg de wegnummers 32 en 1 of gewoon de borden Bang Pa In en Ayutthaya. Het is een korte rit dus u heeft alle tijd en kunt het dus rustig aan doen.
 

Overnachting in het I Udia By the River Resort

ayutthaya-blog-13.jpg
Ayutthaya_Wat_Putthai_Sawan.jpg

Dag 02 Ayutthaya – Sukhothai (360 km)
 

U verlaat Ayutthaya en volgt de borden naar Nakorn Sawan ( wegnummer 32). De weg is deels 6 – baans, vlak en veelal niet echt druk. Aan beide zijden ziet u veel bomen, rijst velden, Thaise huizen en hier en daar natuurlijk verkoopstalletjes met fruit, souvenirs en lokale ambachten. In Nakhon Sawan volgt u de borden Phitsanuloke en vervolgens Sukhothai waar u in de loop van de dag zal arriveren.
 

Overnachting in het Sawasdees Sukhothai Resort

Sukhothai-Loy-Krathong copy.jpg
Sukhothai copy.jpg

Dag 03 Sukhothai – Tak – Mae Sot (185 km)
 

Vandaag gaat u verder naar het westen, komen de bergen in zicht en wordt de natuur steeds mooier. Volg de borden Tak en vervolgens Mae Sot (wegnummer 12) Let op, de laatste 80 km gaat door de bergen en zal de gemiddelde snelheid niet hoger dan 40 km per uur bedragen.
 

Overnachting in het Centara by Centara Mae Sot Hills Hotel

03110010015-3TH130.JPG
P03006324_1.jpeg

Dag 04 Mae Sot

 

Vrije dag in Mae Sot.
 

Overnachting in het Centara by Centara Mae Sot Hills Hotel

IMG_1746.JPG
Pha_Charoen_030_01012009 copy.jpg

Dag 05 Mae Sot – Mae Sariang (260 km)
 

De afstand van vandaag lijkt niet zo lang maar toch zal deze rit zo’n beetje de hele dag in beslag nemen. U rijdt via Highway 105 dwars door 2 imposante berggebieden waardoor de gemiddelde snelheid niet erg hoog zal zijn. U zult vandaag volop genieten van de prachtige natuur, vele panorama’s en passeert u tevens afgelegen lokale dorpjes.

Overnachting in het Riverhouse Resort

thailand-chiang-mai-travel-photo-20200218161022497-main-image.jpg
46358566454_42ebb21cd4_b.jpg

Dag 06 Mae Sariang – Mae Chaem (Doi Inthanon) – Chiang Mai (270 km)
 

Ook vandaag is de route wederom bijzonder mooi. U ziet uitgestrekte groene velden, bergen, veel bloemen en nog veel meer. Reist u in de periode van oktober t/m februari, dan geniet u in de omgeving van Thong Bua Ton tevens van de enorme velden met bloemen welke in die periode volop in bloei staan. Volg wegnummer 108 richting Chiang Mai en sla naderhand links af naar Mae Chaem (wegnummer 1088). U komt langs Doi Inthanon, de hoogste berg in Thailand. U kunt hier een bezoek aan brengen, maar let op, dan moet u wel op tijd vertrekken. Om 17:30 wordt uw auto bij uw hotel opgehaald.

Overnachting in The Park Chiang Mai Hotel

Mae-Chaem-Northern-Thailand_1.jpg
Viewpoint-on-Doi-Inthanon-1024x683 copy.jpg

Dag 07 Chiang Mai
 

Na het ontbijt eindigt het programma. De kamer kun u behouden tot 12:00.

Einde programma.

Thailand-Lamphun-Wat-Phra-That-Hariphunchai-Phra-Maha-That-Chedi.jpg
DSC_0498 copy.jpg

Hoe gaat u verder? U heeft diverse mogelijkheden als volgt:

1) Vanuit Chiang Mai terugvliegen naar Bangkok of naar een andere bestemming.

2) Per slaaptrein terug naar Bangkok.

3) U wilt nog enkele dagen in Chiang Mai verblijven, of enkele dagen naar het strand? Dan is ook dat mogelijk. Informeer bij ons naar de mogelijkheden en wij kunnen desgewenst uw reis op maat aanpassen. Wij zijn u graag van dienst om een goed advies te geven

4) Wilt u graag dat er de eerste 2 dagen een Engels sprekende chauffeur met u meegaat en u op deze manier kan wennen aan het ritme van het verkeer in Thailand? Dan is dat tegen een kleine meerprijs ook mogelijk. De chauffeur zal u dan, die de eerste 2 dagen zal rijden en/of in afwisseling met u zelf, wijzen op zaken waar u op moet letten. 

SD002.png
2.png
bottom of page